Zostało mało czasu!
0
0
dni
0
0
godzin
0
0
minut
0
0
sekund
Spraw bliskim radość
zanim będzie za późno!
Kup prezent
Zamknij
21:06, 29.06.2019
29 czerwca w ramach 110-lecia mleczarni Spomlek na mieszkańców czekała kolejna atrakcja. Tym razem były to warsztaty "Ser i wino", które odbyły się w Kofi & Ti. Prowadzone były przez Gieno Mientkiewicza - dziennikarza kulinarnego, eksperta w tematyce serów, oraz prowadzącego program "Przez dziurkę od sera". Całość była podzielona na trzy części, które odbywały się w różnych godzinach. Wydarzenie rozpoczęło się o 13:00, natomiast o 17:00 przedstawiona została trzecia, ostatnia grupa i zakończyła się o 18:30. Czego można było się dowiedzieć? Przede wszystkim jak łączyć ser, nie tylko z winem, ale również z innymi produktami, chociażby z kawą. Uczestnicy mieli okazję degustować, oczywiście, tytułowy ser i wino.
Jeżeli Twój wizerunek przypadkowo znalazł się na tych fotografiach, a nie wyraziłeś na to zgody, prosimy zgłoś to na adres:

komentarze (0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz


Dodaj komentarz

🙂🤣😐🙄😮🙁😥😭
😠😡🤠👍👎❤️🔥💩 Zamknij

Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu radzyninfo.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas lub użyj przycisku Zgłoś komentarz